Tečajevi Bowen terapije za strukovno  osoblje

Tečajevi Bowen terapije namjenjeni su proširenju strukovnog i praktičnog znanja zdrastvenih djelatnika (zdrastveni tehničar, fiziterapeuti, lječnici, radni terapeuti), te terapeuta koji se bave s manualnim terapijama te ispunjavaju preduvjete za sudjelovanje na tečaju (npr.maseri, refleksoterapeuti).
Tečajevi su strukovno pripremljeni, uključujući  dobru mjeru humora, kliničkih primjera i prilika, te da polaznici osjete učinke terapije, tako kao što ih doživljava klijent. Strukovni priručnik sadržava precizne anatomske ilustracije te detaljan opis tretmana, koji polazniku omogućuje da lakše prati praktičan dio tečaja.
Za jasnije predstavljanje tretmana pomažu nam digitalna predstavljanja i anatomske ilustracije.
Dio tečaja je posvećen također i upoznavanju sigurnosnih smjernica i prepoznavanju problema, zbog kojih klijente treba uputiti u zdrastvenu ustanovu.
Polaznici tečajeva su upoznati s ocjenom/promatranjem klijetovog fizičkog stanja i palpacije mekog tkiva prije i poslije izvođenja bowenovih tretmana.
Svi tečajevi Bowen terapije predstavljaju opširan nastavni program. Naglasak je na praktičnom izvođenju Bowen terapije, te tečajevi sadrže teoriju koja dopunjuje i obogaćuje praktična iskustva Bowen terapije.

Cijeli tečaj je podijeljen u šest modula, koji se izvode u razmaku 3 - 4 tjedna.
Tečaj Bowen terapije (Bowen Therapy Essential - BTE) podučavaju iskusni Bowen terapeuti i i instruktori.

Uvjeti za upis na BTE tečajeve Bowen terapijeLijepi pozdrav,
Dejana Matković
Fizioterapeut
Bowen terapeut/instruktorica BTE
                
               


Create your own web pages in minutes...
Copyright DCM Inc. All Rights Reserved.
BOWEN TERAPIJA
Lijepi pozdravi svima,
Dejana Matković
Bowen Therapy Essentials (BTE)
...saznaj više